Privatliv og data

Kort fortalt: timeren kører i din egen browser. Der er ingen konto, ingen reklamer, ingen cookies og ingen sporing eller statistik.

Det, der gemmes på din enhed

Dine indstillinger (tid, lyd, valg af besked) og en timer, der kører, gemmes i browserens lokale lager, så de er der, når du genåbner siden. Det forlader aldrig din enhed. Du kan slette det ved at rydde websitedata for 10minutter.dk i din browser.

Hvis du bruger push, mail eller webhook

Disse tre valg kræver, at vores server kan sende en besked, mens siden er lukket. Derfor sender din browser følgende til serveren, når du trykker START:

Push-tilmelding og webhook-adresse slettes fra serveren, så snart beskeden er sendt, eller du trykker STOP eller PAUSE. Ventende timere gemmes i en fil på serveren, så de overlever en genstart.

Mailadresse

Før vi sender mail, skal du bekræfte adressen via et link, så ingen kan bruge din adresse uden at du ved det. Den bekræftede adresse gemmes, så du kan få besked næste gang. Ubekræftede adresser slettes efter 24 timer, og bekræftede adresser slettes, når de ikke har været brugt i 90 dage. Hver mail har et link, hvor du kan stoppe alle mails til adressen. Så gemmer vi kun et envejs-fingeraftryk (hash) af adressen for at undgå at sende igen.

Hvem modtager data

Adgangslogs

Som alle webservere kan vores server føre tekniske adgangslogs med IP-adresse og tidspunkt for at kunne finde fejl og misbrug. De slettes løbende. Vi logger ikke mailadresser eller webhook-adresser.

Dine rettigheder

Du kan til enhver tid bede om indsigt i eller sletning af de oplysninger, vi har om dig, og klage til Datatilsynet. Skriv til alarm@plix.dk.

Tilbage til timeren